W Phoenix IA szanujemy Twoją prywatność. Możesz usunąć konto w dowolnym momencie z poziomu panelu lub drogą e-mailową.
Zaloguj się → Ustawienia → Usuń konto. System wyśle kod weryfikacyjny na Twój e-mail. Usunięcie jest natychmiastowe.
Po przetworzeniu wniosku trwale i nieodwracalnie usuniemy: profil użytkownika, dane połączenia, zapisaną historię wiadomości WhatsApp, katalog produktów (wraz ze zdjęciami), harmonogram terminów oraz całą konfigurację i pamięć rozstrzygnięć asystenta Noe.
Aby zapobiegać nadużyciom planu darmowego, Twój adres e-mail zostanie po usunięciu zachowany w wewnętrznym rejestrze. Nie będzie możliwe utworzenie nowego konta z tym samym adresem e-mail, chyba że skontaktujesz się z zespołem Phoenix IA.
No hace falta eliminar la cuenta. Desde Configurar → Módulos podés pausar Noe por WhatsApp o el Facturador por separado; los datos del otro módulo quedan intactos.
Configurar módulosUżywamy niezbędnych plików cookie i analitycznych, aby poprawić Twoje wrażenia. Więcej informacji